Heissan!

Kehokuurini alkoi 31.1.-13, sillä tuotteiden toimitus kesti... Mutta pääsin kuin pääsin sen aloittamaan. Myös isäntä lähti samaan touhuun mukaan, katsotaan kuinka käy! Tänään starttasi 6.pv ja kiloja on karissut 4,4kg sekä mittanauha näyttää 4cm pienempiä vyötärön ja reisien ympärystä. Ihan kivasti! Ensimmäisenä päivänä 2kg putosi johonkin, mutta muina päivinä muutama sata grammaa... Silti olen tyytyväinen :)

Kuurin idea on syödä vähän kerralla ja 4-5krt/päivä. Annokset siis ovat TODELLA PIENIÄ. Se on tietysti näin alkuun tosi hankalaa, mutta alkaa se maha tottua jo :) Ja kun vaaka sekä mittanauha näyttää noin kivoja lukemia, niin saa lisää intoa syödä pikkuannoksia. Lisäksi annokset ovat toki yksitoikkoisia, mutta kuuri kestää yht. 28pv, joten äkkiäkös sitä on tuo aika mennyt. ENKÄ taatusti palaa enää vanhaan kaavaan, vaan otan tästä opikseni ja syön terveellisemmin. Tietenkin saa juhlia, mutta sitten taas pidetään ns. Vähäenerginen päivä...

Pikkulikka täytti tänään 4kk, niin se aika vierähtää, kohta puolivuotias!! :) Ja hienosti on kaiken kaikkiaan mennyt. Neiti nukkuu 8-10h yössä ilman katkoja ja päivisin 2 x n. 30min-1h unet. Joten ehditään touhuilla päivällä paljonkin. Useimmiten lähdetään johonkin vaunujen kanssa, joko lenkille tai keskustaan hengailemaan (mikä tietysti on äidin lempipuuha...)

Päivittelen taas kuurini tuloksia tässä.