Se olis taas se aika vuodesta kun pitäs pää kolmantena juosta pitkin maita ja mantuja. Lahjat, joulukukat, ruoat.... Mitä vielä!? Luulin aloittaneeni jouluostokset ajoissa tänä vuonna kun kummitytön lahja löytyi jo lokakuussa... Muut jäikin viimeiselle viikolle paniikkiostamiseen. Ruokalistasta päästiin vasta eilen yhteisymmärrykseen isännän kanssa, meillä kun ei syödä tavallista jouluruokaa. Minä tahtoisin jotain erikoista, alkuruoista pääruokiin ja jälkkäreihin. Kun isännälle taas kelpaisi vaikka nakit ja ranskalaiset. (Perus mies...) Lopulta lista saatiin tehtyä. Vielä kun joku kävisi ne ostamassa. Meillä molemmat ovat jouluviikon töissä alk.10h/pv, joten tuottaa vaikeuksia päästä kauppaan asti. Käymme närppimässä loput, mitä kiireisimmät/aikaiset ihmiset ovat kaupan hyllyille meille jättäneet.

Tämäkin päivä alkoi niinkin ihanasti, kun jo lähes normaaliksi koiraksi kouluttamamme rakki päätti aamuruokansa piilottaa vaatekomeroon, mahtavaa! :D Ihana oli aamulla hakea vaatteita komerosta, kun liharoippeinen, verinen ja limainen luuklöntti makasi uusien kenkieni päällä. Pisteenä iin päällä oli se, että jostain kummasta koira oli löytänyt vaalean kaulahuivini ja tunkenut sen  koko komeuden päälle :D Hetken siinä kiroillessani rupesi naurattamaan. Jos tämä oli myös rekun "joululahjojen piilotusta". Ehkä se pelkää jäävänsä ilman lahjaa, ja päätti sitten piilottaa itse omansa :D Tiedä sitten tuosta koiran ajatuksenjuoksusta...

Primot ovat puolivälissä, joten jännityksellä odotan, alkavatko ne menkat ikinä... Tai jos ei, niin tulisipa iloinen joululahjavauva-uutinen :)

Ei muuta kuin, työn tekoon ja joulun vesisateeseen !!