Moroo! Hyvää ystävänpäivää :)

Tähän mennessä kaikki on ok :) Alle 2vk päästä eka neuvolakäynti!!!!! :) Aika menee nopeesti, vaikka tuntuuki et pirun hitaasti.

Tuleville isovanhemmille kerrottiin reilu vk sitte viikonloppuna, ja vastaus oli tietty iloinen. Mun oma äitee varsinki hyppi riemusta ja jatkuvasti pohtii ja pähkää, mitä kaikkee ostaa sille... Toisaalta huvittavaa, toisaalta rasittavaa. Mutta ymmärrän äitiäni :) Hän tietää pco-tapauksestani ja siitä, miten kovasti lasta toivon... Myös työkaverille kerroin reilu viikko sitte, ja hänkin oli iloinen. Yhdessä nyt pohdimme, mistä mulle tuuraaja... No, onneksi on aikaa vielä :)

Oireeni ovat tähän asti olleet kevyitä. Tissit ovat edelleen kovin kipeät, tosin ihan himpun verran vähemmän kuin alussa (tai sitten oon tottunu jo xD ) sekä entiset lempiruokani, kuten liha ei mene alas. Hedelmät, marjat ja salaatti houkuttaa vaan, samoin kuin mehut. Paino nousi alussa yli kilon, mutta nyt se on pudonnut lähes kaksi kiloa hedelmäkuurin takia. Vatsa on ollut sekaisin kokoajan ja ruokaa ei mene alas kuin pikkuisen. Lisäksi oudoin asia on se, että olen herkässä tunnetilassa kokoajan. Iloiset, sekä yös surulliset tv-mainokset ja ohjelmat itkettää ihan kamalasti. Pillitän milloin mistäkin syystä, jopa siitä että kaamean kämpän omistaja saa upean uuden asunnon ja on iloinen. Voi sitä vollotusta!! :D Toivottavasti tää on ohimenevää...

Muuten nautin olostani, ja siitä että reilun 5kuukauden päästä pidän 1kk mittaisen kesäloman, josta alotan mammaloman :) Kuulostaa aika oudolta, että ALLE PUOLEN VUODEN PÄÄSTÄ MOLLOTÄN JO KOTONA !!! Mutta, ei nuolasta ennenku tipahtaa, vasta rv 12 ultran jälkeen hihkun ilosta ja voin todella odottaa tulevaa :)

Ei muutaku kevättä odotellessa, kaikin puolin :)