Noniin, nyt se 28.pv kuuri sitten loppui. Tuloksena -7,5kg :) Olen aika ylpeä saavutuksestani! Kertaakaan en lipsunut, tarkoitan tietysti ns. kielettyihin ruokiin. Kerran jouduimme syödä normi kotiruokaa, kun oltiin kokopäivä pois kotoa, eikä omia ruokia viitsinyt kanniskella mukana. Isännältä putosi reilut 13kg, ja se on kyllä hyvin se! Mutta miesten aineenvaihduntahan on tietysti paljon parempaa kuin naisilla... Ja hänellä muutenkin putoaa paino, kunhan vain laihduttamaan rupeaa :) Mä olen nyt muutaman päivän ollut ns. omalla kuurilla, eli vältän edelleen kiellettyjä juttuja, sekä tietysti suola ja sokeri minimiin. Eilen tein meidän lempparikeittoa, joka on mun omalla reseptillä tehty, niin muokkasin vähä sokerin, suolan ja pastan sekä maissin määriä pienemmiksi, sekä vaihdoin normi vehnäpastan täysjyvään ja kauraan. Ainakin maku oli silti ihan hyvä :) Ja jauhelihaa oli enemmän kuin tavallisesti. Ja paljon olen nyt innostunut tekemään yksinkertaista, suolatonta kanawokkia, ja se jos joku on meidän molempien mielestä ollut jopa parempaa kuin suolaa sisältävä wokki. Ja koomisinta oli se, että maistoimme kuurin loputtua normi kevytmaitoa, ja se OLI PAHAA :D Maistu eltaantuneelle, rasvaiselle ja oudolle. Jopa isäntä, joka aikaisemmin joi maitoa LITROJA ja jopa janoon maitoa, ei enää tykännyt. Kahvi oli ihan ok, siihen laitan kyllä maitoa ja sokeria, mutta juon kahvetta sen verran harvoin, etten siitä murehdi.

Neitikin täyttää huomenna 5kk. Ja kovasti on tyttö muuttunut! Kyljelleen käännytään jo, sekä sylissä istutaan jo hienosti! Kipeäkään hän ei ole onneksi vielä ollut. Yöunet ovat edelleen 10h luokkaa, välissä heräämättä ja päivälläkin nukutaan 1-3h unet joko kerran tai kaksi. Ja soseetkin on aloitettu. HAHA niitä ensimmäisiä ilmeitä, kun naama mutrussa syljettiin perunamössöä pois. Nyttemmin alkaa jo maistua paremmin, varsinkin porkkana ja mango ovat OK.

Näin se aika kuluu, ja miten ihanaa huomata että kevät tulee! Ulkona on muutenkin valoisampaa pidempään, joten illallakin malttaa ulkoilla.