VIHDOIN! Vihdoin se joulu meni... Kiirettä pukkasi, joten ressiltä en voinut välttyä. Jokaikinen päivä piti rientää sinne sun tänne, ja vielä kaiken pilasi tapanina se kamala myrsky :S 10h ilman sähköjä, onneksi kyläpaikassa oli puuhella, jolla ruokien lämmitys onnistui.

Lahjojakin tuli, ilmeisesti olin kiltti. Koirakin sai paljon lahjoja, olihan sen ensimmäinen joulu meidän kanssa. Tosin se on ollut joulunajan kipenänä, joten leikkiminen ei oikein luonnistunut, eikä namupalat huokuttaneet. Kurjaa... Onneksi eilen ruoka meni jo alas, sekä se malttoi hetken palloilla kanssani.

Sunnuntaina 25.12 loppui primot. PMS-oireet alkoivat maanantaina, joten arvelin kuukautisten tulevan. Pää oli niin pirun kipeä, ja murisin kaikille lähimmäisille. Sekä unohtelen asioita ollessani PMS-oireinen. Ja niinhän siinä kävi, tänä aamuna töissä koin sen kamalan vatsakivun, josta ei voinut erehtyä. Nuo rasittavat menkat siis alkoivat. Kuitenkin olen samaan aikaan pettynyt, mutta myös iloinen... Clomifen kuuri alkaa siis tulevana sunnuntaina ja siitä myöhemmin terot. Niiden aloittamista, ja tietenkin tehoamista jännitän aivan älyttömästi. Toisaalta ajattelen välillä tämän tilanteen olevan kohtaloni..

Hyvää alkavaa vuotta, ensi vuoteen :)